Höynäytys lentokoneessa.

07.02.2021

❖ On outoa, kuinka päivänselvä narsisti joku on viereisestä pöydästä katsottuna, mutta kuinka vaikea koukuttumista on itsessään havaita! Outoa todellakin!

❖ Omalla kohdallani satu alkoi pilvilinnassa, lentokoneessa matkalla Helsingistä Kööpenhaminaan, siinä oli jotain niin kiehtovaa, että!

❖ Kohtaaminen jäi takaraivoon muhimaan, tulin säästäneeksi ruutupaperivihkoon kirjoitetun sähköpostiosoitteen - palatakseni asiaan kolmen vuoden kuluttua, ensimmäisen narsistisen parisuhteen runtelemana; kaukainen tuntematon kiehtoi, oli balsamia haavoittuneelle.

❖ Nyt jälkikäteen ajateltuna tuohon pilvilinnahöttöön haksahtaminen hävettää. Olen miettinyt usein, kuinkakohan selvästi kaikki muut näkivät, kuinka höynäytettävä olin. Eivät vain kertoneet, eivät raatsineet?

❖ Uupumus, tyhjyys, alennustila oli monen summa; ja sen kaiken on kruunannut se, että olen nimitellyt itseäni poikkeuksellisen idiootiksi, tyhmäksi, ääliöksi. Mieti.

❖ Kuinka taitava pilvilinnaprinssi olikaan saadessaan minut kantamaan omassa sielussani, rintaontelossani, syyllisyyden tragediastani, joka oli hänen käsialaansa. Miten kieroutunut kuvio. Mielenterveyteni oli vaakalaudalla, olisin halunnut lakata olemasta, niin suuri oli häpeäni suhteen jälkeen.

❖ Pitäisikö joku kerta kirjoittaa se kaikki kirjaksi pöytälaatikkoon, itseään varten. Pukisi sanoiksi kaiken sen kuonan?

❖ ..näitä mietin, kun tempaudun mukaan Katariina Sourin kirjoittamaan 'Jumalasta seuraava' -tarinaan. Vaikka 'minun narsistini' ja tapahtumat eivät ole yks'yhteen Katan kuvaaman kanssa, voin samaistua kertomukseen täysin, sillä yhtymäkohdat löytyvät: metodit, maneerit, strategia, motiivi ja tähtäin on narsisteilla aina sama. ❐

_____________________________________________________


🔸 Nämä 'Narsisti vs. Minä' -kanavan (Youtube) esimerkkivideot saattavat kiinnostaa:
Narsisti - jumalasta seuraava? (Narsistisen suhteen elinkaari K.Sourin kirjan valossa.) >>
Narsistin manipulaatio vol3: rakkauspommitus ja imurointi. >>
Narsistin manipulaatio vol4: toisenlainen rakkauspommitus. >>
Ilminarsisti vs. Piilonarsisti. >>
Narsistin illuusiopelikorttiässät. >> 

Narsistin uhrin manipuloitu rakkaus. >>
#1 Kuinka tunnistan narsistin? ('punaiset liput' ensitreffeillä) >>
#3 Kuinka tunnistan narsistin? (some/deittipalstat) >>
Voiko narsisti olla aidosti empaattinen/kiltti/epäitsekäs..? >>
Narsistin uhrin 4 vahingollista minäkuvaa. >>
Mihin narsistin uhri sitoutuu rakkauspommituksessa/imuroinnissa? >>
Miksi narsistinen ihmissuhde on niin musertava? >>


◈ Löydät kaikki videot TÄÄLTÄ >>
◈ Löydät FB-sivuston TÄÄLTÄ >>  
Blogin kuva: @pixabay @pexels