Kirsi Toinintytär

 Olen koulutettu kokemusasiantuntija.
Tiedän kokemuksesta, miten traumaattinen kokemus narsistinen ihmissuhde voi olla - ja toisaalta: kuinka mahdollista myös tervehtyminen on. Koulutettuna kokemusasiantuntijana pyrin olemaan blogi- ja FB-sivustojeni sekä Youtube-kanavani kävijöille ennen kaikkea vertaistukena. Toivon voivani vakuuttaa, että et ole keksinyt kokemuksiasi omasta päästä, et ole ylireagoinut, vaan narsistinen väkivalta on totta. Onneksi eheytyminen voi olla todellisuutta. Haluan osaltani olla mukana tervehtymisesi eli ihmisyyden matkallasi.

Olen toimittaja,
nyt jo kolme vuosikymmentä takana. Työkalupakkiini on tarttunut paljon tiedon hankkimisen ja analysoinnin osaamista, mikä auttaa rikastuttamaan tarjoamaani tietoutta narsismista ja vahvistamaan luottamusta: narsistisista ihmissuhteista voi toipua. Tästä perspektiivistä käsin kirjoitan ja vloggailen.

Olen narsismiteeman asiantuntija.
Henkilökohtaisten kokemusteni ja vertaistukiyhteisöissä oppimani lisäksi olen hankkinut aiheesta puhdasta tietoa jo 10 vuoden ajan ja vahvistan osaamistani jatkuvalla tiedonhankinnalla lunastaakseni asiantuntijamääritelmän - ja jotta voin olla luottamuksesi arvoinen. En tyydy yhteen/kahteen mielipiteeseen, vaan ammennan ja yhdistän tietoa laajalla kentällä; arvostan kanavani/sivustojeni seuraajien ja muiden kokemusasiantuntijoiden sekä psykologian asiantuntijoiden näkemyksiä.

Olen kiitollinen
kaikille kanavani/sivustojeni seuraajille sekä muille asiantuntijoille, jotka jakavat omasta tietopankistaan eväitä muillekin - ja haluan laittaa hyvän kiertämään. ☙