Mitä tarkoittaa ”Iloa syksyysi!”? (p)

18.09.2022

🍂 Mitä tarkoittaa "Iloa syksyysi!" -toivotus?

❧ Sinulle, joka olet yhä toksisessa ihmissuhteessa narsistiin:
➟ Kivuliaisuudesta huolimatta jotain on Sinussa jo liikahtanut, kun olet tällaisen tekstin, sivuston ja kanavan äärellä - olet alkanut etsiä vastausta kaikelle sille tuskalle, kaaokselle ja tragedialle, jonka keskellä olet. Jos ilo mielletään pelkäksi hymyilyksi ja hilpeydeksi, ei sana tunnu istuvan tuskaisen mielen kuvailuun; mutta todellisuudessa ilo on paljon syvempi asia. Se on pienen pieni valonhäivähdys kuvaruudussa: "tämä ei voi olla koko totuus elämästä, tässä ei voi olla kaikki!". Ilo tarkoittaa siis sitä tunnetta, kun herää ajatukseen: tästä draamasta on päästävä ulos! Tämä syksy voi merkitä suurtakin muutoksen alkua, ilonaihe siis!

❧ Sinulle, jonka toksinen ihmissuhde narsistiin on päättynyt vastikään:
➟ Tämäkään tilanne ei täytä pinnallista ilon tunteen määritelmää - mutta kepeydestä ei olekaan kyse. On kyse lähtöruudun löytymisestä, mahdollisuudesta, tilaisuudesta konkreettiseen eroon toksisen ihmisen vaikutuspiiristä. Tämä tilanne on ilon päivä siksi, että nyt käsi on uuden oven kahvassa, luvassa on jotain ennen kokematonta, sillä musertavan ihmissuhteen jälkeen rakenteilla on uusi minä. Vai pitäisikö sanoa: matka sen sisäisen lapseni luo, jollainen sinun/minun piti alun perinkin olla: tärkeä, arvokas, rakastettava. Näin sana 'ilo' saa todellista merkitystä.

❧ Sinulle, joka olet katkaissut viimeisenkin traumasiteen säikeen narsistiin ja toksiseen elämään tämän kanssa:
➟ Nyt ilo on tullut täyteyteensä. Nyt ilo on lunastanut lupauksensa kantaa läpi sen kipujen tiheikön, jonka toksisesta ihmissuhteessa eläminen ja siitä eriytyminen aiheutti. Nyt suuri taakka on pudotettu, hengitys on helpompaa, aamut ovat nousuja itseni/itsesi näköiseen elämään. Ilo on narsistin aiheuttamasta tuskasta vapaata.

🍂 Näin huomaamme, että ilo on paljon syväluotaavampi asia meissä kuin pelkkää hymyä ja kepeyttä - ilo on liikettä sisimmässä, kannustin, toivon- ja voimanlähde, valo tunnelin päässä, orastavaa ja ennen pitkää rehevää omanarvontuntoa tässä hetkessä, mahdollisuuksia näkevä elämänasenne ja yksi tervehtymisen muoto.
🍁 Joten siis, tätä toivon Sinulle: Iloa syksyysi! ♥

__________________________________________________


◈ Löydät kaikki videoni TÄÄLTÄ >>
◈ Löydät FB-sivustoni
TÄÄLTÄ >>