Narsisti & fyysinen väkivalta.

08.12.2020

🤔 Jos Sinua ei ole konkreettisesti lyöty nyrkillä päähän, heitetty seiniä päin ja potkittu, saatat todeta: "Onneksi mun tapauksessa narsisti ei koskaan pahoinpidellyt mua fyysisesti", saatat ohittaa sen tosiasian, että itse asiassa JOKAINEN narsisti pahoinpitelee fyysisesti.

👉 Ellei tätä faktaa näe, saattaa toipuminenkin hidastua, koska tällöin jää kohtaamatta tärkeä trauma: uhka omalle terveydelle, jopa hengelle.

🤜 Fyysisellä pahoinpitelyllä narsisti horjuttaa uhrinsa terveyttä siten, että saa tämän kontrolliinsa ja henkisesti vastustuskyvyttömäksi.

🤜 Narsistin fyysisiä pahoinpitelymuotoja on kolme:
1️⃣ Osa narsisteista vammauttaa uhriaan aggressiivisella väkivallalla; murtuneet kädet, nenä, poskipäät ja kylkiluut.. alistavat, painavat häpeään ja pitävät uhrin kuristavassa pelossa, on pahimmillaan vaaraksi hengelle!
2️⃣ Useimmiten narsistit käyttävät seksiä (tai pihtailua) suhteen hallintaan, häpäisyyn, alistamiseen, uuvuttamiseen, arvosteluun.. Osa narsisteista jopa raiskaa.
3️⃣ Kaikki narsistit pyrkivät murtamaan uhrinsa minäkuvan, itsetunnon, todellisuudentajun ja omanarvontunnon niin, että uhri oireilee ja mahdollisesti sairastuu pysyvästi myös fyysisesti – tai olemassa olevat perussairaudet vaikeutuvat!

🤜 Nämä KAIKKI ovat fyysistä pahoinpitelyä. Tunnistat varmasti viimeistään nyt, miksi kehosi voi kuten voi?!

👊 Narsisti ottaa siis haltuun uhrinsa kokonaisvaltaisesti, mikä tekee myös traumasta kokonaisvaltaista. Kyse ei ole vain 'sydänsurusta', vaan uhri on keskellä todellista kriisiä, jossa vaakalaudalla ovat niin mielen terveys kuin fyysinenkin!

👉 Ja koska narsisti ei oman häiriönsä vuoksi muutu koskaan, tämän harjoittama väkivaltakaan ei lopu. Uhri ei voi eheytyä suhteessa, jossa hän tulee täydellisesti rikotuksi. Siksi ero on 'must'.

👉 Eroon voi kuitenkin liittyä rankkoja, jopa pelottavia kuvioita, joten siihen tarvitaan suunnitelma, tukiverkosto, usein viranomaisia, lääkäri, terapeutti, vertaistuki.. Joten ethän jää yksin, anna ihmisten auttaa! Lähdethän muutoksen tielle NYT!

___________________________________________________

◈ Löydät kaikki videot TÄÄLTÄ >>
◈ Löydät FB-sivuston
TÄÄLTÄ >>
Kuva: Kirsi Toinintytär