Värikästä - ennen ja jälkeen narsistin! (p)

29.04.2024

✏️ Pyysin jokin aika sitten teitä pukemaan runoasuun oman elämänne tragediaa narsistin kanssa sekä toipumista ➜ alla kokonaan 'Riitun' kokemusta kivuista ja tervehtymisestä: VÄRILLISTÄ. Kertomus on kuvitettuna tekstin alapuolella.

"Räiskyviä värejä, kultaa, neonvaloja, ilotulitus kunniakseni!
Mikä upea ihminen olinkaan, paras, ihanin…. ja rakkain.

Harmaata, aina silloin tällöin.Mustia hetkiä, sinertäviä mustelmia. Verenpunaisia haavoja ja kirkkaita kyyneliä. Paljon kyyneliä..

Tukahduttavaa, maatuvaa rakkauttani, mustanpuhuvaa tunkkaa sielu tulvien. Ihan pikkuisen elin, melkein kokonaan kuolin, mieleni, sieluni. Minä melkein kuolin.

Sitten, kun en muuta jaksanut kuin hengittää, tuli valo. Oivallus, pois, pois, POIS tästä piinasta! Lähdin, pois, yksin, minä lähdin! Pieni kolo, koti, jossa vain minä olin, elin, hengitin. Uskalsin, ihan vähän.

Nyt on taivaskin sininen, vanamo niin vaaleanpunainen. Aallon timanttinen leikki auringossa, hellästi heiluu ruoko.

Toivuin ja toivun, nytkin itken. Tämä ruutupaperi on märkä kyynelistä. Itken jo ilosta, en surusta ja pahan vuoksi. Kiitän, kiitän kaikesta. Kiitän elämää, kiitän, että itseni löysin, uutena! Nyt olen värien kanssa sinut. Nyt minä näen, kaiken, niin hyvin. Kiitos Elämä, rakastan sinua Elämä!"

- - -
Kuulet runon videolla, jolla myös Kirsin pohdintaa tekstin inspiroimana:
Kanavan seuraaja: "Narsistin elämän illuusiovärit vs. eheytyneen uhrin värit!" +Kirsin pohdintaa. >>